eten

Na corona eindelijk weer naar kantoor; maar nu ben je lunch vergeten

Nu corona weer een beetje aan zijn eind is (of in ieder geval op zo’n punt dat we weer ons normale leven kunnen leiden) zal de meerderheid van de volwassen populatie weer naar werk moeten. Bedrijven hebben natuurlijk gezien dat thuiswerken ook een goede optie is en dit zal dan ook steeds vaker gebeuren. Weer naar kantoor gaan betekent ook dat je weer moet denken aan het meenemen van eten. Vooral als je niet meer elke dag op kantoor werkt, maar slechts 1x in de week bijvoorbeeld kan dit lastig zijn om te herinneren. In het geval van een vergeten lunch zijn er een aantal opties; snel naar een dichtstbijzijnde supermarkt of lunch bestellen en laten bezorgen. Dit eerste is niet altijd mogelijk en dit laatste kan zorgen voor herhaling of ongezonde maaltijden.

Een heerlijk broodje zo aan de deur

Een oplossing hiervoor is bijvoorbeeld catering Amsterdam. Hier kan je voor jezelf of voor jou en je collega van tevoren een lunch bestellen die vervolgens op kantoor bezorgd wordt. Het voordeel van het bestellen van een dergelijke lunch is dat het ook daadwerkelijk lunch maaltijden zijn (dus niet een patatje van de snackbar). Hierbij kan je aan van alles denken zoals belegde broodjes, soep, wraps, salades, fruit, en ga zo maar door. Hierdoor heb je voor een goede prijs en gezonde en verse lunch zonder dat je hier zelf enige moeite voor hoeft te doen. Doordat er zoveel opties zijn kan je ook elke dag van de week wat anders eten.

Een gezamenlijke lunch met alle collega’s

Je kan ook aan je baas of leidinggevende voor leggen of dit misschien iets is dat door het bedrijf geregeld kan worden. Hierbij zou het bedrijf dan een aantal lunch items bestellen afhankelijk van de hoeveelheid mensen die op kantoor zijn die dag. Personeel dat hier van wil eten zou dan maandelijks een bedrag hiervoor moeten betalen zodat lunch altijd voor ze geregeld is. Een makkelijke manier om dit te doen is door het bedrag bijvoorbeeld in te houden op hun salaris. Op deze manier kunnen mensen er ook voor kiezen om niet mee te doen en gewoon hun eigen lunch mee te nemen. Voor de mensen die er wel voor kiezen om mee te doen is er dus altijd als ze op kantoor zijn een lekkere, gezonde en verse lunch geregeld. Op deze manier kan je zelf ook nooit vergeten om je lunch mee te nemen of om deze op tijd te bestellen.

Ook voor diners kan catering gebruikt worden

Zulke catering kan ook gebruikt worden voor private dining. Dit is een goede optie als je een keer met al je collega’s wil lunchen of dineren, maar ene plekje in een restaurant vinden niet erg gemakkelijk is. Vooral als je met een grotere groep bent en als je het echt wil gebruiken om de teamband sterker te maken zijn alle afleidingen en de drukte in een restaurant niet erg handig. Om dit een stuk makkelijker te maken kan je kiezen voor private dining in Amsterdam waar je de lunch of het diner dan is een afgesloten ruimte hebt. Dit is bijvoorbeeld erg leuk om te doen na een teamuitje.