mobiele bar

Mobiele bar huren? 

Huur de Bar on Wheels! Dé perfecte oplossing voor elk feest

Of je nu een bedrijfsfeest op kantoor organiseert, een tuinfeest thuis plant, of een bruiloft in de buitenlucht viert, een mobiele bar huren kan je evenement naar een hoger niveau tillen. Het gemak en de flexibiliteit die een mobiele bar biedt, maken het een populaire keuze voor allerlei soorten bijeenkomsten. In deze blog verkennen we de voordelen van het huren van een mobiele bar, de verschillende opties die beschikbaar zijn, en hoe je ervoor kunt zorgen dat je feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Waarom een mobiele bar huren?

Een mobiele bar huren biedt tal van voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom het een geweldige keuze is voor je volgende evenement:

 1. Flexibiliteit: Mobiele bars kunnen vrijwel overal worden opgezet, of het nu in een kantoor, tuin, of zelfs een afgelegen locatie is. Dit maakt het mogelijk om je feest te houden waar je maar wilt.
 2. Professionele uitstraling: Een goed ingerichte mobiele bar voegt een vleugje professionaliteit en stijl toe aan je evenement. Het creëert een centrale plek waar gasten samenkomen, socialiseren en genieten van hun drankjes.
 3. Tijdsbesparing: Door een mobiele bar te huren, hoef je je geen zorgen te maken over het kopen en voorbereiden van alle benodigdheden. De verhuurder zorgt meestal voor alles, van glazen en ijs tot drankjes en decoratie.

Opties voor mobiele bars

Bij het huren van een mobiele bar heb je verschillende opties om uit te kiezen, afhankelijk van je behoeften en budget:

 1. Met of zonder dranken: Je kunt kiezen voor een volledige service waarbij de verhuurder alle drankjes levert, of je kunt alleen de bar huren en zelf voor de dranken zorgen. Dit laatste kan kosten besparen en geeft je de mogelijkheid om specifieke drankjes aan te bieden die je gasten lekker vinden.
 2. Inclusief hapjes: Sommige mobiele bar services bieden ook cateringopties aan, zoals hapjes, bbq, of een buffet. Dit kan handig zijn als je een compleet pakket wilt zonder meerdere leveranciers te moeten coördineren.
 3. Bedienend personeel: Om je gasten optimaal te bedienen, kun je kiezen voor een mobiele bar met bedienend personeel. Professionele barmannen en -vrouwen zorgen ervoor dat de drankjes perfect worden bereid en geserveerd, waardoor jij je kunt concentreren op het genieten van het feest.

Mobiele Bar op het Werk

Een bar met catering op het werk kan een geweldige manier zijn om een bedrijfsfeest, jubileum, of teambuilding evenement te vieren. Hier zijn enkele tips om het meeste uit je mobiele bar te halen:

 1. Kies de Juiste Locatie: Zorg ervoor dat de bar op een centrale plek staat waar iedereen gemakkelijk toegang tot heeft. Een open ruimte zoals een kantine of een gemeenschappelijke ruimte is ideaal.
 2. Thema’s en Decoratie: Personaliseer de bar met bedrijfskleuren, logo’s of een specifiek thema dat past bij de gelegenheid. Dit creëert een samenhangende en feestelijke sfeer.
 3. Mix van Drankjes: Zorg voor een goede mix van alcoholische en non-alcoholische dranken. Cocktails, mocktails, bier, wijn, en frisdranken moeten allemaal beschikbaar zijn om aan verschillende voorkeuren te voldoen.

Tuinfeest Thuis

Een tuinfeest thuis met een mobiele bar kan een intieme en gezellige ervaring bieden voor je gasten. Hier zijn enkele ideeën om je feest onvergetelijk te maken:

 1. Seizoensgebonden drankjes: Bied seizoensgebonden drankjes aan die passen bij het weer en de sfeer. In de zomer kun je denken aan verfrissende cocktails zoals mojito’s en sangria, terwijl warme chocolademelk en glühwein perfect zijn voor koudere maanden.
 2. Bbq en Buffet: Combineer je mobiele bar met een bbq of buffet om je gasten van heerlijk eten te voorzien. Dit maakt het feest compleet en zorgt ervoor dat niemand met een lege maag naar huis gaat.
 3. Verlichting en Muziek: Creëer de juiste sfeer met verlichting en muziek. Lichtslingers, kaarsen, en zachte achtergrondmuziek dragen bij aan een ontspannen en feestelijke ambiance.

Het huren van de Bar on Wheels voor je evenement, of het nu op het werk, thuis in de tuin, of ergens anders is, biedt een scala aan voordelen en mogelijkheden om je feest speciaal te maken. Met de flexibiliteit om drankjes en catering aan te passen aan jouw wensen, en de optie om professioneel bedienend personeel in te huren, kun je ervoor zorgen dat je gasten een geweldige tijd hebben. Dus de volgende keer dat je een feest plant, overweeg dan zeker een mobiele bar om je evenement naar een hoger niveau te tillen. Proost!