Vegan choco-koffie

We zitten in Italie in de bergen, het is hier koud…en dan is er choco-koffie. Echt super lekker en helemaal vegan proef. Bevroren banaan, kardemon en gingerbread kruiden. Choco-koffie met pit dus. En hou je niet van gember dan laat je het achterwege of doe er minder in.

Nodig:

  • blender, of staafmixer
  • maatbeker
  • steelpan

Ingrediënten voor 300 ml:

  • 1 bevroren banaan
  • 2 Medjoul dadels, zonder pit
  • 1 eetlepel raw cacaopoeder
  • 150 ml plantaardige melk
  • 50 ml espresso koffie
  • 1 theelepel kardemon
  • 1 theelepel gingerbread kruiden

Bereiding:

  • Doe alles in de blender en maak er een glad geheel van.
  • Doe het mengsel in de steelpan en maak het warm.

Lekker met wat cacao-nibs erop en oat koekjes met chocolade- nibs erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *