Snel vegan pompoensapje met cranberries en banaan

Het is volop pompoenen seizoen en ik heb ze in verschillende soorten en maten in mijn keuken.
Er blijft altijd wel een stukje over om snel even een sapje te maken.
Zelf heb ik altijd verse cranberries in de vriezer liggen. In deze tijd van het jaar vries ik een la vol in en deze zijn dan 12 maanden houdbaar. En dat komt mooi uit want dan zijn er weer verse te koop.

Benodigde keukengerei:

  • blender
  • citruspers
  • snijplank
  • mes

Ingrediënten voor 1 glas:

  • 2 perssinaasappels
  • 75 gram rauwe pompoen in blokjes, muskaat pompoen kan met schil
  • 1 banaan
  • 50 gram bevroren maar wel “vers” cranberries

Bereiding van het pompoensapje:

  1. Pers de sinaasappels uit en doe alles in de blender om er een mooi en lekker sapje van te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *