Over Annemiek Kookt

Hallo,

Leuk dat je mijn website Annemiek Kookt bezoekt. Laat ik me even voorstellen:

Mijn naam is, hoe kan het ook anders, Annemiek. Ik ben dol op koken, ik spendeer dan ook menig uur in de keuken. Daarbij ben ik gek op het combineren van smaken.

Ik heb meerdere opleidingen voor kok gedaan, o.a. Zelfstandig werkend kok en heb naast SPH ook een opleiding tot natuurvoedingsadviseur gedaan. Deze kennis breng ik zoveel mogelijk samen in mijn keuken.

Daarnaast heb ik ook mijn site Culinair Westfriesland, al vanaf 2010. De recepten op deze site maak ik met streekproducten uit Westfriesland, een streek in Noord Holland.

Naast een eigen kookboek heb ik ook meegewerkt aan 7 andere kookboekjes. Op dit moment kook en schrijf ik aan een mooi Slowfood boek.

Heb je ideeën, vragen of commentaar, ik hoor graag reacties.