En dan zie je na al een paar uurtjes keukenstress voor het nieuwe kookboek, om 8 uur een lunch idee van Puur Suzanne voorbij komen.

Ik kreeg trek na koffie, sinaasappelsap en thee 😉

Dus hop de keuken in, o nee daar stond ik al 😉

Benodigde keukengerei:

  • koekenpan
  • kom
  • garde
  • kookpan
  • mes
  • snijplank

Ingrediënten voor 4 personen op brood:

  • 250 gram pompoen, schoon en in blokjes
  • 4 eieren, M
  • 1 bosuitje, in ringen gesneden
  • 1 teentje knoflook, fijn gehakt
  • 75 gram gedroogde tomaten, recept
  • 50 gram grie met rozemarijn van Hansketie of feta

Bereiding van de omelet:

  1. Kook de pompoen even 5 minuten voor, zodat hij gaar wordt in de omelet.
  2. Kluts de eieren met het bosuitje, knoflook en voeg de tomaatjes, pompoen en kaas in blokjes toe.
  3. Ik had al Keltisch zeezout op de tomaatjes zitten en de Grie is mooi van smaak met rozemarijn. Maar dit is persoonlijk dus proef.

Lekker bij een salade, op brood of gewoon als borrelhapje dit weekend.

Bedankt voor het idee en mijn lekker ontbijt Susanne en fijn weekend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *